Activiteiten

“Ertussenin” wil jou de mogelijkheid bieden om te praten over biseksualiteit – ongeacht of je zelf bi, dan wel homo, lesbisch of hetero bent. Zo kun je jouw verhaal delen met mensen die hetzelfde meemaken of meegemaakt hebben als jij. Maar ook als niet-bi kun je meer te weten komen over biseksualiteit.

Daarom organiseert “ertussenin” maandelijks ontmoetingsavonden voor en door biseksuelen. Maar ook hetero’s, homo’s, lesbiennes en transgenders zijn van harte welkom. Onze bijeenkomsten zijn steeds gratis. Het spreekt voor zich dat we elkaars privacy respecteren en dat jouw persoonlijke verhaal binnen de groep blijft.

Dit klink misschien serieus en zwaar op de hand, dat is het echter niet. Meestal zijn de avonden gezellig en vrolijk.

Wens je deel te nemen aan één van deze praatavonden? Sluit dan gerust aan bij een van onze activiteiten. Wil je graag op voorhand al eens contact opnemen met een van onze vrijwilligers? Stuur dan een mailtje naar ertusseninlimburg@gmail.com.

Onze praatavonden gaan telkens door op de 3e vrijdag van de maand vanaf 19.30 in Regenbooghuis Limburg (Meldertstraat 38 – 3500 Hasselt). Graag tot dan!

Reageer hier gerust op. Heb je een vraag? Stel ze gerust. Een van onze vrijwilligers zal contact met je opnemen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: