Bi My Valentine

bimyvalentine_2018_antwerpen-page-001A

Komende woensdagochtend, de dag voor Valentijnsdag, staat “ertussenin“, samen met Regenbooghuis Limburg in Beringen op de weekmarkt met een stand. Met de slogan ‘Make Your Love Visible’ willen we mensen vragen om biseksuele personen een hart onder de riem te steken.

We zullen marktbezoekers vragen om een selfie te posten op sociale media met de hashtags #bimyvalentine en #bivisibility. Ook worden er valentijnskaartjes uitgedeeld met meer informatie over de actie.

Volgens Michael Van Roosbroeck van de werkgroep ‘Bi’ van çavaria zijn zulke acties ook vandaag de dag nog hard nodig. “Er bestaan nog steeds veel taboes en stereotiepe beelden rond biseksualiteit. Mensen denken dat biseksualiteit een fase is, dat je maar heel even bi bent en daarna ofwel terug hetero, ofwel terug homo of lesbisch wordt. Biseksualiteit is echter een volwaardige seksuele oriëntatie en daar willen we vandaag de aandacht op vestigen.”

Voel jij jou geroepen om, samen met ons, actie te voeren? Kun jij je vrijmaken op woensdag 13 februari 2019 van 8:00 tot 12:00 uur?
Neem dan snel contact met ons op!

Of bezoek gerust onze stand. Kom je die dag niet in Beringen? Geen nood, plaats een selfie op sociale media met de hashtags #bimyvalentine en #bivisibility om op die manier biseksuele personen een hart onder de riem te steken.

Tags:, , ,

%d bloggers liken dit: