Maandelijkse ontmoetingsavond; 14 september vanaf 19:30 uur.

SONY DSC

Op woensdag 14 september vindt die weer plaats! De maandelijkse ontmoetingsavond van ‘ertussenin’. Zoals altijd zorgen we ook deze keer weer voor een ontspannen en veilige omgeving waarin we in een gezellige sfeer over van alles en nog wat met elkaar kunnen kletsen. Dit mogen zowel gesprekken over elkaars levenservaringen met betrekking tot biseksuele onderwerpen zijn, alsook lichtere babbels over dagdagelijkse zaken.

Maar ook als je meer wilt weten over biseksualiteit, ben je van harte welkom. We hebben allerlei informatie die je mee kunt nemen om thuis rustig door te nemen én er is altijd de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek vragen te stellen of je eigen verhaal te delen.

Bovendien kun je de expositie ‘Bi in Beeld’ bekijken, die de gehele maand in Regenbooghuis Limburg hangt.

Partners, vrienden en sympathisanten, het doet er niet toe volgens welke gender en/of geaardheid iemand geïdentificeerd wenst te worden, zijn – zoals altijd – van harte welkom.

Waar moet je zijn? Regenbooghuis Limburg in de Meldertstraat, huisnummer 38 te Hasselt. Vanaf 19:30 uur kun je gerust binnen wandelen.

Hopelijk mogen we je op 14 september vanaf 19:30 uur verwelkomen.

Advertenties

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: