BIzondere wandeling (deel 2)

schulensmeer

Tijdens de zomermaanden, juli en augustus, vinden ten gevolge van vakantie geen ontmoetingsavonden plaats. Toch wel een gemis, eigenlijk. Daarom dat we in juli én augustus dat gemis willen verzachten door in beide maanden een gezamenlijk wandelmoment te organiseren. Waarbij we de gezellige en open sfeer die ook tijdens onze avonden aanwezig is, willen voortzetten.
 
Na de geslaagde wandeling in juli zal op zondag 14 augustus vanaf 14:00 uur rond “Het Schulensmeer” in Lummen een vervolg hierop plaats vinden. Waar we weer kunnen kiezen uit verschillende wandelingen van 2 tot 10 kilometer. Aansluitend kunnen we, bij een hapje en een drankje, ontspannen in het nabijgelegen bezoekerscentrum “’t Vloot”.
 
Uiteraard zijn ook nu weer partners, kinderen en honden (mits aangelijnd) van harte welkom. Het wandelgebied is toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.
 
We nodigen u van harte uit om hier aan deel te nemen. We zouden het op prijs stellen een bevestiging van uw aanwezigheid te mogen verwachten. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Alle consumpties die u nuttigt zijn voor eigen rekening.
 
We treffen elkaar voor het bezoekerscentrum.

Hoe er te geraken?

Het Schulensmeer is gelegen in het westen van de provincie Limburg, in de driehoek gevormd door de gemeenten Herk-de-Stad, Lummen en Halen.

Met de auto:

Via de E314 (A2) Leuven – Aken, afrit 25 Halen -> N2 richting Herk-de-Stad – Halen en daarna Linkhout – Halen volgen tot aan de richtingsaanwijzer “Schulensmeer”

Via de E313 (A13) Antwerpen – Luik, klaverblad Lummen -> E314 richting Brussel-Leuven, afrit 26 Lummen -> N717 volgen door Lummen en vervolgens Halen – Linkhout volgen tot aan de richtingsaanwijzer “Schulensmeer”

Met de trein:

L 35 Leuven-Hasselt, afstappen in het station van Schulen.

Met de bus:

Vanuit Schulenstation: L90 Donk – Beringen, halte “Lummen Frederickxstraat” overstap L92, halte “Linkhout Schanstraat”

Vanuit Diest: L92 Diest-Lummen/Heusden, halte “Linkhout Schanstraat”

Vanuit Hasselt: L35C, halte “Linkhout Schansstraat”

Advertenties

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: