Love to be bisexual

Sinds 1999 vieren we jaarlijks Bi-Visibility Day op 23 september. Deze dag, in het leven geroepen door 3 biseksuele activisten, roept op om extra aandacht te schenken aan de biseksuele bevolking.

Biseksuelen behoren wel tot de LGBT-gemeenschap, maar zijn nog maar al te vaak een vergeten groep. Biseksuelen hebben te kampen met veel vooroordelen en worden vaak niet aanvaard binnen de eigen holebi- en transgendergemeenschap.

Sinds 2014 probeert çavaria hier verandering in te brengen en de doelgroep en thematiek meer zichtbaarheid te geven. Dit resulteerde in de opstart van een werkgroep biseksualiteit. In 2015 heeft de werkgroep een zichtbaarheidsactie gedaan op de Pride te Brussel waar ze met een eigen stand in de Pride Village te bewonderen was.

Maar we gaan verder. Voor het eerst zetten we de Bi-Visibility Day de hele maand september in de kijker. Zit je op Facebook of Twitter? Dan kan ook jij deelnemen en biseksualiteit meer zichtbaarheid te geven. Voeg deze twibbon (http://twibbon.com/support/bisexual-6) (een soort filter) toe aan je profielfoto en kleur Facebook en Twitter in de kleuren van de bi-vlag!

Hoe voeg je een twibbon toe aan je profielfoto
(Bron: http://cavaria.be/bi-visibility-day)
Advertenties

Tags: , , , , , , , , , ,

%d bloggers liken dit: